Вхід | Реєстрація

Пенсіонерам міста роздаватимуть гречку

Усі кременчуцькі пенсіонери, а таких у місті близько 75 тисяч, отримають: гречку – 1 кілограм, цукор – 1 кілограм, консерви – 2 банки. Шоколаду – 1 плитку… Орієнтовна вартість продуктового набору для кожного – близько 80 гривень.
Однак спочатку в кожному будинку міста буде призначено спеціального уповноваженого, який має обійти всі квартири та скласти списки тих, хто погодиться у відповідь полюбити столичного мера та з’їсти цінні продукти харчування.
"Ви ж знаєте, міський голова Києва Леонід Черновецький дуже любить бабусь. Тепер відбудеться благодійна акція у декількох областях. Це не передвиборча кампанія, бо він не йде в Президенти", – так прокоментували небачену щедрість столичного начальника в місцевому офісі блоку "Леоніда Черновецького".
За словами співрозмовника, столичний керівник не забуде і про побудинкових уповноважених, які переписують пенсіонерів. "Їм обов’язково вручать продуктові набори і ще щось", – говорить юрист офісу. Виникає питання, звідки у Черновецького ці мільйони і чи не планує відомий усій Україні Льоня -Космос стати міським головою Кременчука або приєднати наше місто до столиці?
Твердження у відповідь – Черновецький у мери Кременчука потрапити не планує, а щодо приєднання, то це було б непогано, оскільки в столиці значно вищий рівень життя, ніж у нас.
З усього почутого залишається лише одне запитання: наскільки пов’язані афери з землею та будівництвом "липового" житла у Києві з 6-а мільйонами гривень, на які пенсіонерам міста планують накупити консервів та цукерок? Однак на це має відповісти вже сам столичний мер.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 11:45 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації