Вхід | Реєстрація

Є крадії "мобільні", а тепер і "секонд-хендні"

Злочинці вкрали 1500 гривень, картки поповнення рахунку та стартові пакети мобільних операторів. Металопластикові двері піддалися їм "на раз-два".
Крадіжка сталася в одному з магазинів продажу мобільних телефонів уночі 12 листопада. Загальна сума збитку склала 4710 гривень. Злочинців шукають правоохоронці.
Більш нестандартна за сюжетом крадіжка сталася 14 листопада. П’ятнадцятирічний парубок вкрав зі стокового магазину "секонд-хенд" кросівки. Їхня вартість – 200 гривень. Відомо, що хлопець зайшов до магазину разом із трьома друзями. Щоправда, вони нічого із собою не прихопили.
Відділ кримінальної міліції у справах неповнолітніх Крюківського РВ з’ясував, що один з компанії хлопців перебував на обліку за скоєні раніше злочини.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 11:58 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації