Вхід | Реєстрація

30-й матч Іщенка

Стала відомою бригада арбітрів на матч 15-го туру «Дніпро» - «Ворскла», який відбудеться 28 листопада. На дніпропетровській «Дніпро-Арена» команди виведе головний арбітр зустрічі киянин Ігор Іщенко.
Ігор Григорович Іщенко – найавторитетніший і найдосвідченіший вітчизняний рефері. Арбітр ФІФА. Народився 21 лютого 1967 року. Зріст – 185 см, вага – 81 см. За свою кар’єру провів понад 200 матчів на найвищому рівні. У вільний час займається фотографією, полюбляє гірські лижі, за професією – психолог.
Іщенко – добре знайомий з «Ворсклою». Варто сказати, що найближчій матч буде вже 30-м, в його кар’єрі, де він обслуговуватиме матч полтавців. Першу гру в якості головного рефері Іщенко провів 7 жовтня 1993 року в Ужгороді. Тоді «Ворскла» поступилася місцевому «Закарпаттю» - 0:1. Три жовті картки отримали ворскляни, одну – суперник. Цікаво, що раніше Іщенко мешкав у Хмельницькому і саме це місто представляв рефері, але в 1998 році він перебрався до столиці і з того часу представляє Київ.
Отже, з 29 матчів які обслуговував Іщенко «Ворскла» 10 виграла, 3 зіграла внічию і в 16 програла. Різниця м’ячів 32:39 на користь суперників ворскляни. 5 разів біло-зелені пробивали пенальті (2 реалізовано). Ще 6 разів суперники пробивали пенальті у ворота «Ворскли» (5 реалізовано). Рівно 100 разів Іщенко показував жовті картки в матчах за участю «Ворскли» (53 рази – ворсклянам, 47 – суперникам). Ще 6 разів Іщенко вилучав гравців з поля (по три рази й полтавців та їх суперників).

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 12:10 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації