Вхід | Реєстрація

Депутати змінили бюджет Полтави

Відбулася позачергова четверта сесія Полтавської міської ради шостого скликання.
Не змінюючи вже започатковану традицію проводити сесії у «реактивному» режимі, депутати міської ради приблизно за годину затвердили 14 питань, внесених до порядку денного.
Зокрема депутати внесли зміни до міського бюджету на 2010 рік та зміни до попередніх рішень Полтавської міськради п’ятого та шостого скликань.
Як повідомила начальник бюджетно-фінансового управління міськвиконкому Ольга Вакула, вирішено збільшити доходну частину бюджету за рахунок:
* субвенцій з районних у місті бюджетів на загальну суму 762,8 тис. грн.;
* відсотків за користування довгостроковим кредитом, що надається одиноким та молодим громадянам на будівництво чи реконструкцію та придбання житла на суму 2,8 тис. грн.
Також за пропозицією заступника міського голови Валентина Герасименка пропонується збільшити асигнування УЖКГ на благоустрій міста на мільйон двісті тисяч гривень. Крім того, за рахунок перерозподілу невикористаних видатків пропонується збільшити асигнування по управлінню ЖКГ на:
* благоустрій міста — 300 тис. грн.;
* фінансову підтримку КП «Полтаваелектроавтотранс» — 700 тис. грн.
За пропозиціями заступників міського голови Ірини Яковлєвої та Діонісія Капліна виконавчому комітету на ремонт та обслуговування автомобілів виділено — 25,6 тис. грн., а управлінню освіти для проведення капітального ремонту туалетів ЗОШ № 3 — 132 тис. грн., для проведення поточного ремонту ліцею № 1 ім. Котляревського — 20 тис. грн. та приміщення методкабінету — 25 тис. грн., на придбання ліжок для дитячих дошкільних закладів міста — 39 тис. грн., проведення навчань членів тендерних комітетів — 14 тис. грн.
Водночас окремим управлінням зменшено асигнування. Також скоротили видатки й по окремим програмам. Зокрема це стосувалося Програм по боротьбі зі злочинністю та підтримки ЗМІ.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2010, 13:09 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації