Вхід | Реєстрація

У ході відпрацювань міліціонери затримали кількох любителів «курнути»

На Полтавщині проведено комплекс заходів по виявленню дітей, які вживають алкогольні напої, наркотичні та психотропні речовини.
За результатами 10-денної профілактичної роботи стосовно 59 неповнолітніх складено адмінпротоколи. Також, у ході відпрацювань, посилена увага правоохоронців приділялася торгівельним точкам, які займаються реалізацією алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
Нажаль, для деяких продавців, для продажу пива чи цигарок вирішальним критерієм залишається не вік клієнта, а наявність грошей у кишені. Лише за 10 днів працівниками Кримінальної міліції у справах неповнолітніх у відповідні державні органи направлено 11 подань щодо закриття окремих торговельних об’єктів.
За цей же час, до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 156 (порушення торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами) притягнуто 13 дорослих. А 9 дорослих осіб нестимуть адміністративну відповідальність за статтею 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння).
До кримінальної відповідальності притягнуто 3-х осіб, які втягли неповнолітніх у кримінальну діяльність.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2010, 13:13 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації