Вхід | Реєстрація

Волонтери продовжують розчищати Дендропарк

18 грудня екологічний загін «Відродження» за підтримки ряду громадських організацій та небайдужих волонтерів продовжить роботу із розчистки Дендропарку від самосіву та чагарнику.
– Минулого разу прийшло на акцію 20 осіб, здебільшого школярі та студенти, – розповіла Ольга Откидач, координатор волонтерського загону «Відродження» Полтавської гімназії №9. – Зараз ми займаємося очисткою Шведського лісу, минулого разу прибрали від самосіву 7,5 соток, але залишилося ще 22 гектара. Дуже хороше, якби не лише діти, а й дорослі взяли участь в цій акції. Із нами працював колишній співробітник цього парку, професійний дендролог, тому фахівець показала як правильнозрізати гілки. Пілся нашої роботи хащі перетворилися у парк, але потрібно, щоб цим зацікавилася полтавська громада, адже такими малими силами ми не зможемо все зробити. Роботи погоджені із власниками парку – КП «Декоративні культури» та Державне упраління охорони навколишнього природного середовища в Полтавській області видало нам дозвіл на роботи до 1 січня 2010 року. Тому потрібно поспішати зробити для нашого міського парку все можливе, щоб із хащів він перевторився на нормальний дендропарк.
В суботу 18 грудня о 10 годині на автобусній зупинці «Дендропарк» (із вулиці Яківчанської) відбудеться збір небайдужих. Бажано мати інвентар – секатор, пилку чи сокиру. За деталями та довідкою можете звертатися до організатора акції Ольги Андріївни Откидач за телефоном (050) 207-67-75.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2010, 14:31 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації