Вхід | Реєстрація

Андрій Матковський працює неповний робочий день

Андрій Матковський працює неповний робочий день
Якщо раніше викладацька діяльність у Полтавському університеті економіки й торгівлі була для Андрія Матковського додатковим навантаженням – то тепер це його основне місце роботи.

Поки що він працює неповний робочий день
–  Я доцент кафедри фінансів на неповній ставці, працюю зі студентами-дипломниками, даю консультації, приймаю заліки та екзамени. Лекцій не читаю, хоча уже є пропозиція викладати у національному техуніверситеті, наразі я розглядаю варіанти. Зареєструвався як приватний підприємець, але активною діяльністю ще не займався.

Андрій Матковський не «зрадив» костюмам і краваткам
Зміна місця роботи ніяк не вплинула на стиль одягу екс-міського голови – він так само продовжує носити костюми та краватки.
– Я можу дозволити собі будь-який стиль одягу, навіть «босяцький», – зізнається Андрій Всеволодович. – Але ще коли навчався у Суворівському училищі, звик бути застебнутий «на усі гудзики», та й у податковій інспекції і працюючи у банку, завжди носив костюми. Вважаю, що стиль – це не тільки те, що тобі подобається, а й виявлення поваги до інших людей. Тому, коли на сесії міської ради приходили кореспонденти у шортах, я вважаю, що то не до місця, хоча їм, мабуть, і було зручно. У моєму ж гардеробі не багато джинсів і светрів, бо усе життя я проходив у костюмах з галстуком.

Автор: Таня Цирульник, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2010, 14:53 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації