Вхід | Реєстрація

Через ями та канави

Через ями та канави
Більшість дворів багатоповерхівок може «похвалитися» розритими ямами або ж тим, що залишається після ремонту підземної мережі комунікацій – канави, бруд і т. ін.
Мешканці будинків №№ 13, 15, 17, що по вул. 50 років Жовтня в м.Гадяч, спостерігають за ремонтними роботами комунальників постійно протягом кількох років. Будинки ж сусідять з майданчиком для паркування весільних кортежів.
Тепер зрозуміло, звідки пішов звичай носити наречену на руках. Кількість ям, канав і калюж у дворах та на вулицях змушувала чоловіків брати своїх коханих на руки, щоб врятувати білосніжне вбрання. Це, звичайно, жарт, але ж у кожному жарті є частинка правди.
Працівники «Гадячтеплоенерго», а саме вони проводили ремонтні роботи, пояснюють часте розривання зношеністю труб. Ями вони засипають землею та щебенем, однак дощі роблять свою «брудну» роботу. Земля осідає і перемішується зі щебенем. Що стосується даного двору, то пообіцяли найближчим часом підчистити бруд з асфальту і засипати канави піском.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 13:19 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації