Вхід | Реєстрація

На дитячому майданчику Гадяча розкрадають гойдалки

На дитячому майданчику Гадяча розкрадають гойдалки
Доки одні переймаються облаштуванням громадської вбиральні на новому дитячому майданчику, інші розкрадають старий. Останні, мабуть, вирішили, що два майданчики для відпочинку дітей у нашому місті – забагато. Особисто для них скажу, що, створюючи новий, старий у парку ніхто не відміняв. Там він завжди був і залишається одним із улюблених місць відпочинку.
Бажання допомогти комунальникам і навести лад на дитячому майданчику у парку виявили місцеві підприємці. Не рахуючи витрат та власного часу, вони близько місяця ремонтували гойдалки-крутілки – варили, прибивали, фарбували, розчищали територію від чагарників.
«Знаю, що це їм коштувало близько 5 тис. грн. Комунальники ж щовесни проводять ремонт на майданчику, - говорить Олександр Іванович Гавриленко, заступник міського голови. – Тепер подивіться, що тут робиться. На гойдалках позрізали труби, позривали дошки на них та у дерев’яному настилі під «човниками». Впевнений, що все це розкрадається для власного господарства. Гойдалку у дворі не поставиш. Стараємося, робимо для людей, для їхніх дітей, онуків. Я не знаю, як ще пояснювати, що красу потрібно берегти, що вона коштує грошей (розводить руками співрозмовник – авт.). Та що там майданчик. Ми біля ЗАГСу тричі встановлювали ліхтарі. Дев’ять плафонів розбили. Тепер висять, вибачте, «недогризки». Цікаво, кому вони «радують око». А ще говорять влада нічого не робить. Не знаю, коли у гадячан прокинуться свідомість і відповідальність за своє місто».
Побачивши роботу «дбайливих господарів» та вислухавши Олександра Івановича, роблю висновок. Після того, як кілька разів заміниш побиті ліхтарі, відремонтуєш розтрощені паркани, змиєш написи на будівлях, посадиш дерева на місці понівечених та зламаних, бажання робити добро відпаде. На думку приходить відомий вислів: «Нічого дзеркало звинувачувати, коли рожа крива».

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 13:27 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації