Вхід | Реєстрація

Студія “95 квартал” насмішила Кременчук

Улюбленці українців-гумористи студії “95 квартал” розпочали свій тур з новою програмою “З новим президентом!” саме з нашого міста. У неділю, 15 листопада, у МПК був аншлаг.
Близько 19.00 біля Міського Палацу культури зібралося багато охочих побачити живу легенду українського гумору. Щоправда, кварталівці не поспішали. Тож майже півгодини публіка просумувала під зачиненими дверима. Після довгого очікування глядачів усе ж впустили до залу і шоу почалося. Зал був заповнений. Вільних місць майже не було. Тож не дивно, що студія “95 квартал” приїздить до нашого міста щороку – їх тут люблять і чекають.
Назва нової програми та сам імідж “95 кварталу” відразу дав зрозуміти, що цього вечора будемо сміятися над політикою, політиками, а особливо над кандидатами у президенти. Кварталівці нікого не оминули. Добряче пройшлися по відомих політиках, зірках шоу-бізнесу та інших відомих людях. У своєму минулорічному інтерв’ю “Програмі Плюс” лідер студії “95 квартал” Володимир Зеленський сказав, що вони мають право жартувати над кожним і мало хто на це ображається. Дуже сміливі жарти до вподоби публіці, та й самі політики не проти посміятися над собою та над колегами. Адже їх часто можна побачити у глядацькому залі “Вечірнього кварталу”. Не забули і про свинячий грип. Номер про передачу “Спокойной ночи, малыши” з її незмінними героями Хрюшею та Філею, просто змусили вибухнути зал аплодисментами та сміхом.
Так як Кременчук став першим містом у гастрольному турі шоуменів, саме ми перші побачили ті жарти, які навіть по телебаченню іще не транслювали. Щоправда, наші глядачі на “ура” сприймали кожен вихід артистів на сцену.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 13:41 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації