Вхід | Реєстрація

У Котелевському районі планують збільшити інвестиції у виробничу та туристичну галузі

Серед завдань на найближчий час Котелевська райдержадміністрація ставить перед собою збільшити залучення інвестицій у виробничу сферу та туристичну галузь.
Про це під час прес-конференції повідомила голова Котелевської райдержадміністрації Тетяна Корост. Також серед пріоритетних напрямків роботи районної влади є проведення удосконалення соціальної сфери, покращення матеріально-технічного забезпечення лікарняних закладів району, об'єднання фінансових ресурсів сільської медицини на рівні районного бюджету, посилення аграрного виробництва, впровадження сучасних технологій у рослинництві, розвиток тваринництва, зокрема, молочного, для збільшення доходів сільських товаровиробників, створення переробних підприємств, відновлення заготівлі сільськогосподарської продукції.
У планах райдержадмінівстрації на наступний рік - прийняття районної цільової Програми будівництва (придбання) доступного житла на 2011-2017 роки. Згідно з цією програмою, буде можливе придбання житла за кошти державного, місцевого бюджетів та довгострокового пільгового кредитування забудовників. В планах - будівництво 2-х 50-ти квартирних будинків.
Позитивними досягненнями району на сьогодні Тетяна Корос назвала реалізацію Програми економічних реформ на 2010-2014 роки. За її словами, відбуваються позитивні зрушення у сфері освіти, медицини, соціального захисту населення району.
Також голова райдержадміністрації наголосила, що одним із пріоритетних напрямків діяльності влади району є активізація громадськості, аби кожен не тільки ставив проблеми, а й пропонував, як їх вирішити.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2010, 17:15 | Котельва | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації