Вхід | Реєстрація

Газовики позиваються з боржниками

Рівень розрахунків полтавців за газ складає 66,8%, стверджує перший заступник голови правління ВАТ «Полтавагаз» Ростислав Грінчак. Основні боржники – мешканці багатоповерхівок. Вони користуються неможливістю відключити газопостачання, не зайшовши до квартир. Загалом же подача газу припинялася на 1187 домоволодінь. До судів загальної юрисдикції подано 1204 позовні заяви на загальну суму 2,6 мільйони гривень. За рішенням суду з фізичних осіб примусово стягнуто 857 тисяч гривень, ще 271 тисячу стягнула державна виконавча служба.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2010, 11:51 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації