Вхід | Реєстрація

Він відбивався від нападника, а вона… говорила по телефону

Він відбивався від нападника, а вона… говорила по телефону
Ця історія сталася в останні дні старого року. Близько шостої години вечора в районі Черемушок невідомий напав на жінку, яка поверталася з роботи, і, вихвативши у неї з рук сумку й пакет, почав тікати. Випадковим свідком цієї пригоди став молодий чоловік, який побачив нападника і кинувся наздоганяти злодія. Декілька разів наблизившись до нападника, чоловік намагався схопити його, та злодій відбивався. Врешті молодий чоловік схватив його за руку. Останній наніс сильний удар вкраденою сумкою по голові чоловікові і різко крутнув його руку. Від болю рятувальник присів, тримаючи в руках сумку, а нападнику вдалося втекти. Посидівши одну-дві хвилини, чоловік піднявся і попрямував із сумочкою до жінки. А далі… Жінка кинулася з обіймами до рятувальника, безперестанку дякувала йому за врятовану сумку та, можливо, життя. Оглянувши його рани, запропонувала перев’язку і за чашкою гарячого чаю продовжилося їхнє спілкування…
Після останніх рядків очі можна відкрити. Бо все було зовсім не так. Ні, молодий чоловік і справді у погоні та боротьбі відібрав сумочку, при цьому травмував руку. Та реакція жінки була зовсім іншою. Про неї нам розповіли ті ж таки випадкові свідки. Так от, посидівши кілька хвилин, чоловік умився снігом і попрямував до постраждалої. Вона в цей час спокійно говорила по мобільному. Він віддав жінці сумку, а вона… продовжувала обговорювати щось «важливіше» із співрозмовником на тому кінці. Рятувальник тихо попрямував додому. Через декілька хвилин він зрозумів, що вже не може терпіти біль правої руки і пішов до лікарні, де йому наклали гіпс. Ось так, із гіпсом, він зустрів Новий рік. А ще він зарікся допомагати кому б то не було. «Я тоді не думав про свою безпеку, – неохоче коментує свій поступок 28-річний чоловік і просить не називати його імені. – Те, що у грабіжника міг бути ніж чи інша зброя, дійшло мені пізніше. Думав, як допомогти жінці. Звісно, я не чекав звання «Героя», та хоча б елементарне «Дякую» задовольнило повністю. Порада для тих, хто стане свідком такого випадку: йдіть собі у своїх справах, а жінкам – не ходити у темну пору самим. А якщо станеться те, що зі мною, то така валюта як «спасибі» ще «ходить».
До речі, під час розмови зі знайомими, описуючи нападника, з’ясувалося, що він добре «заробляє» у вечірній час на Черемушках і вже має декількох «живців».
На вигляд 15–16 років, невисокого зросту, худорлявий, одягнений у чорні куртку, шапку і штани. Говорить російською. Тож будьте обережні.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2011, 14:22 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації