Вхід | Реєстрація

Підведені перші підсумки стажування

З 23 листопада у міськвиконкомі триває стажування молодіжних лідерів, в цей день о 15 годині відбулося його офіційне відкриття. Організаторами цієї події виступили Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, відділ у справах сім`ї та молоді міськвиконкому за тісної підтримки міського голови Миколи Глухова. Цей проект відбувається з метою ознайомлення молоді Кременчука з усіма сферами діяльності міської влади. Стажисти більше дізнаються про місцевого самоврядування, пробують себе у ролі керівників відділів міськвиконкому, а також мають можливість самореалізуватися та отримати безцінний досвід роботи.
У заході взяли участь як самі учасники стажування, так і їхні керівники. Відкриття розпочалось з офіційної промови заступника міського голови, Василя Петровича Хоменка. Він розповів про роботу міської влади, план стажування, майбутні перспективи та привітав молодь з початком плідної роботи. Потім відбулося знайомство стажистів з керівниками відділів міськвиконкому, а наприкінці заходу всі отримали базові документи щодо тих структурних підрозділів міськвиконкому, з якими будуть знайомитися.
Відкриття завершилося теплими словами привітання Василя Петровича. І стажисти пішли знайомитись із роботою відділів, за якими закріплені.
Протягом тижня молодь працювала у міськвиконкомі, знайомилася з діяльністю посадовців, а 27 листопада о 15.00 відбулася тижнева нарада учасників стажування. Кожен звітував про свою роботу за минулий тиждень та ділився планами на майбутнє. Також всі бажаючі висловили свою думку щодо проекту стажування: що їм сподобалось, а що хотіли б змінити. Наприкінці засідання всі присутні отримали інформацію щодо подальшої роботи.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2009, 10:37 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації