Вхід | Реєстрація

У селі Омельник Кременчуцького району правоохоронці затримали наркодилера

У селі Омельник Кременчуцького району правоохоронці затримали наркодилера
На початку року до Кременчуцького райвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що в одному з будинків в селі Омельник, 33-річний Олександр, раніше судимий, який не працює, збуває односельчанам наркотичні засоби.
Аби не привертати до себе увагу правоохоронних органів, зловмисник збував наркотичні засоби винятково перевіреним постійним клієнтам за умови, що покупка буде на суму не менше ніж 300 гривень. Незважаючи на конспіративні заходи Олександра, оперативникам вдалося повністю вирахувати всі його кроки та затримати на гарячому.
Під час обшуку кімнати підозрюваного правоохоронці вилучили 5 паперових згортків та один поліетиленовий пакунок з речовиною зеленого кольору рослинного походження у подрібненому стані, три пакунки з насінням „конопель” і саморобний пристрій для вживання марихуани шляхом паління.
В ході подальшого огляду приміщень працівники міліції вилучили півлітрову скляну, заповнену речовиною зеленого кольору рослинного походження в подрібненому стані, а також поліетиленовий пакет зі згортками з насінням.
Результати хімічної експертизи, виконаної фахівцями Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС області засвідчили, що всі вони являються наркотичними засобами.
Наразі уже порушено кримінальну справу за частиною 2 статтею 307 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Автор: Андрій Федорненко, Кременчуцький РВ УМВС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2011, 16:56 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації