Вхід | Реєстрація

Співробітники «Полтавнафтогазгеологія» у не могли вийти зі свого приміщення

Як з'ясувалось пізніше, вихід з будівлі блокувала приватна охорона, найнята ліквідаційною комісією, яка прийшла зачитати наказ про ліквідацію підприємства. Справжню сутичку з киданням яєць бачила і наша знімальна група.
Вечір п'ятниці, на годиннику – 16.10. Скло вхідних дверей ДП«Полтавнафтогазгеологія» розбито, всередині – справжня сутичка. Як говорять співробітники підприємства, вони не можуть залишити приміщення, оскільки їх утримує приватна охорона. Як пізніше з'ясувалось, охоронці були найняті того ж дня ліквідаційною комісією, яка прийшла на підприємство, аби зачитати наказ про ліквідацію останнього. Люди в камуфляжі говорять: домовлялись виключно за охорону приміщення. Голова ліквідаційної комісії називати себе відмовився і надавати коментарі нашій знімальній групі – теж.
Голова ліквідаційної комісії:
- Я не вважаю за потрібне давати вам коментарі, я хочу спочатку побачити цього керівника. Я як голова комісії не можу приступити до роботи.
Як пояснює далі, прийшов зачитати наказ про ліквідацію підприємства, встигнув до закінчення робочого дня. Однак, співробітники «Полтавнафтогазгеології» переконують, що потрапила ліквідаційна комісія у приміщення в неробочий час (після 15.45), а зачитати наказ, згідно із законодавством, говорять, потрібно було ДО закінчення робочого дня.
Микола Алікін, провідний інженер з транспорту ДП «Полтаванафтогазгеологія»:
- О 15.55, тобто, після закінчення робочого, дня приходять люди, не відкриваючи двері, просто якимось предметом ламають їх і йдуть сюди. І почалось все тут.
За словами працівників, люди, які зайшли, не представились, не надали документів, почали бити жінок.
Бліц:
- Ви почали нас бити, як нам можна було вийти?
Як стверджує і чоловіча, і жіноча половина підприємства, їм залишалось тільки одне – самозахист. Однак, члени ліквідаційної комісії цю версію відкидають, говорять, що самі стали жертвами.
Голова ліквідаційної комісії:
- Били виключно нас. У крайньому випадку, в мене 3 рази яйцем попали.
Вже разом із викликаними правоохоронцями всі вийшли на вулицю. Члени ліквідаційної комісії пішли, однак, говорять, подібні дії оскаржуватимуть в суді.
Голова ліквідаційної комісії:
- Ми будемо оскаржувати їх дії в суді. Те, що вони нас не пускають, ми не можемо виконувати свої функції.
«Полтавнафтогазгеологія», у свою чергу, намагається вирішити питання збереження підприємства. Нині, говорять, знайшли підтримку окремих політичних сил. Питання щодо подальшої долі дочірнього підприємства і, зокрема, законності постанови про його ліквідацію, говорять, буде окремо розглядатись на наступній сесії Верховної Ради України.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації