Вхід | Реєстрація

Героями не народжуються - ними стають

Рятувати заручників водяної стихії для працівників миргородського кафе - бару "Ассоль" стає вже звичною справою. Складається враження, що попереджувальні знаки про небезпеку перебування на льоду висять лише для краси. Загальний спокій порушують зовсім не екстремали, а звичайні перехожі, які через власну необачність вносять у роботу ресторанного закладу елементи того ж таки екстриму.
Цього разу довелося витягати з крижаної води літнього чоловіка. Його побачила у воді бармен Юлія Мацак. На сигнал "SОS" збіглися всі працівники закладу та, використовуючи підручні рятувальні засоби, кинулися на допомогу. Як виявилося згодом, з крижаної води витягли жителя Кривого Рогу. 72- річний Володимир Усачов відпочивав у одному із санаторіїв, розташованому на протилежному від центру міста березі, і повертався до нього, так би мовити, навпростець. Операція "рятівник" пройшла швидко: до прибуття МНСників та швидкої, дідуся, образно кажучи, привели у свідомість зігріваючими компресами і сьогодні стан його здоров'я задовільний. За 11 років це вже восьмий випадок, коли працівникам кафе-бару "Ассоль" доводиться рятувати заручників водяної стихії.
Їм допомагають небайдужі до чужого горя миргородці. Так було і цього разу: за життя людини боролися ще й троє чоловіків, які йшли в той час по мосту через річку Хорол і почули крик про допомогу. Не вагаючись, взялися за справу. Благородний вчинок місцевих героїв не залишиться без нагороди, запевнив Володимир Усачов.

Автор: www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2011, 15:40 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації