Вхід | Реєстрація

«Доступне» житло у Полтаві не таке вже й доступне...

«Доступне» житло у Полтаві не таке вже й доступне...
У селі Щербані Полтавського району по вул. Петровського, 29-б за програмою «Доступне житло» ведеться будівництво 9-10 поверхового, шестисекційного, цегляного будинку на 374 квартири загальною площею 25950,6 кв. метрів з вбудованими не житловими приміщеннями на першому поверсі та підземними автостоянками.
Будівництву другої черги та роз'ясненню умов придбання квартири за програмою «Доступне житло» присвятили сьогодні прес-конференцію президент АТ ХК «Київміськбуд» Михайло Голиця та голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко.
Другу чергу будівництва (6 під'їздів), як повідомив Михайло Голиця, планують завершити у ІV кварталі 2011 року. На сьогодні у будинку вільними є 91 квартира.
Як зауважили на зустрічі з журналістами, наразі бажаючих придбати житло менше, ніж пропозицій. Тому можливість придбати квартири у цьому будинку за програмою «Доступне житло» цілком реальна. Обов'язкова умова - перебування на квартирному обліку (не принципово - у Полтаві чи Полтавському районі). Для цього слід сплатити самому 70% від ринкової ціни житла, решту - 30% - погасить держава. За словами голови Полтавської облдержадміністрації, вони планують домовитися з керівництвом Полтави, щоб додатково 20% вартості житла взяв на себе місцевий бюджет. У разі успішних переговорів, жителям досить буде заплатити 50% від ринкової суми.
До речі, новобудова розташована поруч із зупинкою міського транспорту, є підземний вбудований паркінг, відкрита стоянка для автомобілів, супермаркет, місця для відпочинку з дітьми.
На даний час стан будівельної готовності другої черги будинку становить 60%.
Забудовником (замовником) цього будівництва є Холдингова компанія «Київміськбуд». Будівництво ведеться полтавськими будівельниками. Генеральний підрядник - Полтавська районна міжгосподарська будівельна організація «Райагробуд». Продаж квартир здійснюється через Фонд фінансування будівництва (ТОВ «Фінансова компанія «Конгрес Ріал Істейт Фінанси»).

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2011, 12:02 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації