Вхід | Реєстрація

Приїхав до бабусі погостити, та гаражі обчистити...

Приїхав до бабусі погостити, та гаражі обчистити...
У законодавчій базі України чітко прописано, що кожен має право на приватну власність та особисті речі. І кожна людина прагне, щоб її речі залишалися її. Та на жаль не для всіх писані закони є нормою, а про моральний аспект мова вже не йде.
Правоохоронцям добре відомо, що кожен сезон супроводжується певною специфікою злочинів. Приміром, в зимовий період збільшується кількість крадіжок із дачних ділянок, грабежів. Міліціонери систематично проводять профілактичні заходи щодо недопущення злочинів. Проте, якщо уже злочин стався, то правоохоронці негайно приступають до пошуків зловмисників та вживають заходів щодо притягнення їх до юридичної відповідальності.
Саме так діяли і правоохоронці Лохвицького районного відділу міліції.  Отримавши п’ять повідомлень про крадіжку з автомобілів в ніч з 13 на 14 лютого у місті Червонозаводське, міліціонери одразу виїхали на місце події. Провівши опитування свідків та постраждалих, оперативники практично «по гарячих слідах» затримали підозрювану особу. Хлопець переховувався в одному із підвальних приміщень селища.
Затриманим виявився 26-річний раніше не судимий, непрацюючий мешканець міста Лохвиці, який приїхав погостити до бабусі. Та гостинні гастролі молодика закінчилися розбиттям автомобільного скла і крадіжкою цінних речей із авто (грошей, магнітол, акумулятора, тощо). Крім того, міліціонерам стало відомо, що молодик нещодавно обчистив і чужий гараж. Хлопець свою вину заперечує, оскільки вважає, що винна горілка а він не усвідомлював що робить.
Наразі, стосовно юнака вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). В процесі досудового слідства слідчий ретельно з’ясує всі обставини події та надасть належну правову оцінку діям підозрюваного.
Останню крапку в цій історії, звісно, поставить суд.

Автор: Ірина КОСТЕНКО, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2011, 13:19 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації