Вхід | Реєстрація

7 керівників підприємств звітували про погашення боргів із зарплат

2 березня в облдержадміністрації заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль разом з представниками прокуратури області провів засідання обласної робочої координаційної групи з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.
На засіданні про стан погашення зарплатних боргів на промислових підприємствах та на підприємствах паливно-енергетичного комплексу  області звітував Костянтин Батеко - заступник начальника Головного управління - начальник управління паливно-енергетичного комплексу Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.
Учасники наради розглянули стан  та перспективи погашення заборгованості із заробітної плати станом на початок березня на підприємствах Полтави та Полтавського району.
На засідання заслухали звіти керівників підприємств-боржників:
- ВАТ "Тепловозоремонтний завод" (Полтава)
- ТОВ "Завод газорозрядних ламп" (Полтава)
- ЗАТ "Будівельне управління №9" (Полтава)
- ПП "Ливарно-механічний завод" (Полтава)
- ТОВ "Голден Деррік" (Полтава)
- ДП "ВО "Знамя" (Полтава)
- ДП СП "Ювілейний" (Полтавський район)
У засіданні взяли участь заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, керівники Головного управління економіки облдержадміністрації, галузевих управлінь облдержадміністрації, представники правоохоронних та податкових органів, Територіальної державної інспекції праці у Полтавській області, Пенсійного фонду України, регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області, відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області, сектору з питань банкрутства у Полтавській області, Головного управління статистики у Полтавській області, облпрофради, Полтавської райдержадміністрації, Полтавського міськвиконкому.
За результатами засідання прийняли рішення та протокольні доручення, спрямовані на виконання Постанови Верховної Ради України щодо погашення зарплатних боргів протягом першого кварталу 2011 року.

Автор: Головне управління праці та соціального захисту населення ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2011, 13:36 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації