Вхід | Реєстрація

У Полтаві від сьогодні подешевшав проїзд

У Полтаві від сьогодні подешевшав проїзд
Сьогодні вартість проїзду у міському транспорті обласного центру СП "Умак" знизилися на 0,25 грн. Зокрема, наразі квиток коштує 1,75 грн., порівняно ще з вчорашньою вартістю - 2 грн.
«Якщо б не було наполегливої позиції з боку обласної державної адміністрації, то тариф би залишився на тому ж рівні. За підписом голови облдержадміністрації Олександра Удовіченка був направлений лист меру Полтави Олександру Мамаю з висновками робочої групи та рекомендованим тарифом 1,5 грн. Учора на нараді фахівці міськвиконкому та перевізники не зуміли довести обґрунтованість тарифу на перевезення у розмірі 2 грн», - прокоментувала Новинам Полтавщини заступник голови облдержадміністрації Олена Адамович.
Також вона розповіла, що перевізники намагалися шантажувати, погрожуючи, що припинять перевезення пасажирів. «Ми пояснили, що влада відстоює інтереси громади, а тому люди нас зрозуміють», - зауважила Олена Адамович.
Нагадаємо, аби досконало вивчити систему формування тарифу на проїзд та його економічну обґрунтованість при облдержадміністрації працювала робоча група, до складу якої увійшли представники контролюючих органів.
За словами заступника голови облдержадміністрації, найбільш об'єктивну, прозору, інформацію щодо обрахування тарифу, робочій групі надало СП «Умак». За розрахунками, у цього перевізника собівартість поїздки склала 1,21 грн; у «Автомир» - 1,23 грн.
«Думаю, 1,75 грн - прийнятна ціна за проїзд у Полтаві, враховуючи ріст цін на пальне», - підсумувала Олена Адамович.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2011, 17:34 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації