Вхід | Реєстрація

Чемпіонат Миргорода з волейболу

Доброю традицією в нашому місті є той факт, що кожного року, після новорічних свят, фанати волейболу починають "розбірки" на спортивному майданчику, виясняючи хто ж цього разу отримає почесний трофей - звання чемпіонів міста 2011 року.
У цьому році, як ніколи, з’явилося чимало бажаючих поборотися за почесний трофей. Дев'ять команд (минулого року їх було тільки чотири) подали заявки на участь у змаганнях. Вражає той факт, що майже всі дев'ять команд: "Освіта", "Динамо", "Авіатор", "Керамік", "Армапром", "Енергетик", "Ветеран", санаторій ім.М.В.Гоголя та команда с.Комишні практично могли претендувати на призові місця, але досвід, як кажуть, — серйозна штука.
До фінальної частини змагань змогли пробитися найдосвідченіші, це: освітяни, динамівці, авіатори та залізничники санаторію ім. Гоголя. Далі, за жеребкуванням, освітяни зустрічалися з залізничниками, де святкували перемогу (2:1); авіатори поступилися динамівцям (1:2). Зазначу, що обидві зустрічі виявилися не стільки технічними та цікавими в плані глядацьких симпатій, скільки нервовими та амбіційними. Виявилося, що до фіналу потрапити хотілося кожному, як кажуть: "Ніхто не хотів помирати!", і недолік майстерності декому прийшлося компенсувати нервовим зривом.
Справжньою прикрасою чемпіонату міста з волейболу стала фінальна гра "старих" та запеклих суперників освітян і динамівців. Присутніх на грі вболівальників було рівно стільки, скільки могла вмістити спортивна зала міської ДЮСШ №1. Перемогу впевнено, але не без проблемних курйозів на цей раз святкувала команда "Освіта". Рахунок матчу 3:1. Гра в боротьбі за третє призове місце, за думкою глядачів, нічим не відрізнялася від півфінальних ігор. Замість майстерності більше була присутня якась нервова атмосфера, яка не робить честі жодній із команд. Гра команди "Авіатор" була більш організованою, аніж команди санаторію ім. Гоголя. Вони і перемогли з рахунком 2:1.
Кращими гравцями чемпіонату було визнано та нагороджено цінними призами Ігуменцева Сергія (команда "Авіатор"), Чорноморця Вячеслава (команда "Динамо") та наймолодшого гравця чемпіонату - Лаптійчука Ярослава (команда "Освіта").

Автор: В.М.ФІСИК, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2011, 16:27 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації