Вхід | Реєстрація

Благодійний концерт «Дай лапу»

Благодійний концерт «Дай лапу»
У концертній залі міського Будинку культури, за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та громадського об'єднання «Наш дім – Полтава», в рамках проекту по захисту навколишнього середовища у співпраці з містом-партнером Фільдерштадт (Німеччина), – було проведено благодійний концерт «Дай лапу».
Уcіх присутніх на концерті вітали: театр танцю «Soul Dance», гурт «UA», команда КВН ТЕМ, Андрій <<КЕШ>>. Завершальним акордом став виступ гурту «ТРАНС-ФОРМЕР».
Представники управління Полтавської обласної благодійної організації «Центр захисту живої природи «Юний європеєць» вручили грамоти активістам організації, учасникам концерту, ветеринарам, які співпрацюють з організацією та всім іншим особам, що своєю участю допомагають діяльності організації.
Підбили підсумки фотоконкурсу «Вуса, лапи, хвіст» і нагородили переможців та учасників. Провели благодійний аукціон, на якому розіграли іграшкового песика та тематичне фото.
Всі зібрані кошти будуть спрямовані на стерилізацію безпритульних тварин м. Полтави.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2011, 13:04 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації