Вхід | Реєстрація

На Полтавщині в сімейній сварці постраждала дитина

На Полтавщині в сімейній сварці постраждала дитина
До Лохвицького райвідділу міліції звернулася 24-річна мешканка села Гиряві Іскрівці з проханням притягнути до відповідальності її чоловіка, який днями побив її 5-річного синочка.
Перевіривши інформацію, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Лохвицького райвідділу встановили, що у вечірній час 25-річний Сергій був вдома напідпитку. Він проживав разом з жінкою та 5-річним хлопчиком, який приходився йому пасинком.
В якусь мить між парою спалахнула сварка. Від дорослої лайки маленький хлопчик почав плакати та тулитися до матері. Сергія розлютили дитячі сльози, а тому він схопив дитину за підборіддя та шию і, здавивши, відкинув останнього в протилежний бік кімнати. Внаслідок цього малолітній отримав тілесні ушкодження, які за висновком судово-медичного експерта відносяться до категорії легких.
Наразі щодо чоловіка порушено кримінальну справу за статтею 166 Кримінального кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2011, 16:48 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації