Вхід | Реєстрація

Назвали імена сильніших представників місцевого самоврядування

Сьогодні відбулися фінальні змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних рад та сільських голів Полтавщини, присвяченої Дню місцевого самоврядування. У фіналі спартакіади, яка пройшла на базі спорткомплексу «Розсошенці» та на кафедрі фізичного виховання і спорту Полтавської державної аграрної академії, взяли участь команди – переможниці зональних змагань із міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок, шахів, гирьового спорту. Відмінну гру показала футбольна команда депутатів обласної ради, яка й здобула фінальне «золото». «Срібло» вибороли футболісти з Машівського району, «бронза» дісталася оржичанам.
Неперевершену майстерність у володінні тенісною ракеткою продемонстрував депутат обласної ради, ректор Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Володимир Онищенко. Саме йому судді присудили перше місце у змаганнях із настільного тенісу, друге місце здобув депутат Кобеляцької районної ради Анатолій Близнюк, третє – депутат Кременчуцької районної ради Сергій Зінченко. На найвищу сходинку п’єдесталу зійшов переможець із гирьового спорту – депутат Козельщинської районної ради Юрій Марченко, друге місце посів представник депутатського корпусу Шишацької районної ради Микола Швець, третє – депутат Чутівської районної ради Михайло Хворост. Найкращі спортивні результати показали депутати-шахісти: Лариса Литус (Зіньківський район), Анатолій Кодесников (Оржицький район), Лілія Мироненко (Полтавський район), Іван Набок (Лубенський район), Лідія Катишкова (Кобеляцький район), Андрій Горячковський (Кременчуцький район). У змаганнях із шашок переможцями визнані Віктор Качієнко, Валентина Шкіль (Зіньківський район), Тетяна Куліш (Лубенський район), Олександр Данильченко (Оржийцький район), Анатолій Назаренко (Семенівський район), Людмила Онищенко (Диканський район). У волейболі найсильнішою була команда з Семенівського району, друге місце виборола команда з Оржицького району, третє – з Миргородського. Загальнокомандна першість у представників місцевого самоврядування Зіньківського району, друге місце – у команди Оржицького району, на третє місце вийшла команда депутатів обласної ради. Спартакіада організована обласною радою, управлінням з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, обласною організацією всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Мета змагань - залучення депутатів обласної, районних рад та сільських голів області до занять фізичною культурою та спортом, активізація фізкультурно-оздоровчої роботи серед депутатів і керівників місцевого самоврядування області.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2009, 11:54 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації