Вхід | Реєстрація

У Карлівці реконструюють залізничний вокзал

У Карлівці реконструюють залізничний вокзал
Відбулася робоча зустріч керівництва Карлівського району та міста з депутатом обласної ради, начальником Полтавської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці Ольгою Дяченко з приводу проведення робіт по реконструкції Карлівського залізничного вокзалу, повідомляє прес-служба Полтавської обласної ради.
За інформацією Ольги Дяченко, Південна залізниця визначила пріоритетні напрямки роботи на 2011 рік. У планах на цей рік - підготовка об'єктів, включених у державну цільову програму щодо проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Зокрема, планується модернізація напрямку швидкісного руху Гребінка - Полтава - Красноград - Лозова з електрифікацією ділянки Полтава - Красноград - Лозова.
Окрім масштабних ремонтних робіт на цьому напрямку, вже розпочато роботи по реконструкції Карлівського залізничного вокзалу. Відзначила, що на виконання указу Президента України від 03.12.2010 р. № 1071/2010 «Про відзначення 90-річчя від дня народження Георгія Берегового» до 12 квітня цього року буде реконструйовано залізничний вокзал та привокзальну площу, встановлено пам'ятний знак льотчику-космонавту Георгію Береговому.
В ході зустрічі голова районної ради Петро Світлик, в. о. голови райдержадміністрації Юрій Третяк та міський голова Володимир Слєпцов підготували спільне звернення до керівника Південної залізниці Віктора Остапчука з приводу будівництва залізничної платформи на зупинці «45 кілометр» напрямку Полтава - Красноград.
Ольга Дяченко, зі свого боку пообіцяла, що найближчим часом вивчить питання щодо проведення капітального ремонту пішохідного переходу через колії навпроти вокзалу та капітального ремонту і встановлення освітлення шляхопроводу поблизу Карлівського машинобудівного заводу.

Автор: www.sp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2011, 14:31 | Карлівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації