Вхід | Реєстрація

Дипломи, курсові, контрольні: якісно, швидко, недорого?

Оголошення такого змісту часто можна побачити на зупинках громадського транспорту біля міських “вишів” або ж у друкованих ЗМІ. Кореспонденти “Програми Плюс” спробували з’ясувати, чи справді якісно і на скільки швидко можуть виконати замовлення ті, хто цим займаються, і що означає “недорого”.
Зателефонувавши за такими ось оголошеннями, вдалося з’ясувати приблизну вартість деяких послуг:
- контрольна робота – 40-50 грн.;
- курсова робота – 130-300 грн.;
- дипломна робота – 1500-5000 грн.
Зазвичай ціна диплома залежить від спеціалізації, предмета дослідження, складності теми та структури роботи, розрахунків, графіків, діаграм тощо.
Та далеко не кожен студент довіряє таким ось вуличним оголошенням.
Вікторія, 19 років, навчається в одному з міських ВНЗ, кременчужанка:
- Якщо вже замовляти контрольну чи курсову, то краще звертатися до перевірених джерел. Вірити таким оголошенням можна лише тоді, коли ваші знайомі особисто порекомендували конкретного виконавця. Люди, які ось так масово пишуть такі роботи, часто роблять це за усталеною схемою, “підганяють” теми до тих, які в них уже є. Тому і доводиться доробляти або ж повністю переробляти ту ж курсову чи контрольну. Гарантії вам ніхто не дасть. Особисто я звертаюся до своїх викладачів чи старшокурсників – вірогідність того, що робота задовольнить мого наукового керівника у цьому випадку набагато більша. І ціна привабливіша.
Однак ціни, хоча б приблизні, студентка Вікторія повідомити не погодилася.
Катерина, 22 роки, навчається у Дніпропетровську, кременчужанка:
- Навчаюся на останньому курсі в університеті залізничного транспорту, зробила висновок, що замовляти краще безпосередньо у Дніпропетровську. Ціна за аналогічну роботу у Кременчуці, як не дивно, значно вища. Можливо, тому що у великих містах більше організацій, які пропонують подібні послуги.
А тим, хто не довіряє місцевим розумникам і при цьому не хоче їхати до великих міст, завжди на допомогу прийде Інтернет. Адже сьогодні, замовляючи диплом чи курсову, модно й актуально користуватися всесвітньою павутиною. У нашому місті не завжди знайдуться спеціалісти, які якісно і чітко виконають поставлені завдання.
Читаємо в Інтернеті перше-ліпше оголошення з теми, котра нас зацікавила.
Виконаємо швидко, якісно та недорого ваші замовлення. Орієнтовні ціни на нові роботи під замовлення такі: реферат – 2,5 – 3,5 грн./стор.; контрольна робота – 2,5 – 3,5 грн./стор.; курсова робота (теоретична частина) – 4,0 – 4,5 грн./стор.; курсова робота (практична частина) – 4,5 – 5,0 грн,/стор.; бакалаврат – 8 грн./стор.; дипломна робота (спеціаліст) – 10 грн./стор.; магістерська дипломна робота – 12 грн./стор.
В Інтернеті навіть є відповідні сайти агенцій, котрі займаються таким ремеслом. Тут можна не лише замовити диплом, а й придбати вже готовий (наприклад, диплом дворічної давнини обійдеться гривень у 500). Але ж якщо диплома на потрібну Вам тему немає, написання нового обійдеться у 10-30 грн. за сторінку. Вартість коливається в залежності від спеціальності. Так, наприклад, найбільшою популярністю користуються економічні та юридичні дисципліни. Дорожче обійдуться дипломи у галузі психології, лінгвістики, політології, соціології. Найдорожчі – з інженерних спеціальностей. З ними клопоту більше: тут і розрахунки, і креслення, і багато іншого.
Готову роботу надішлють вам на електронну пошту, але гроші – вперед. Розрахуватися можна через касу будь-якого найближчого до вас банку, надіславши гроші на рахунок виконавця (його вам повідомлять обов’язково!)
Однак гарантії на готові дипломні роботи ви не дочекаєтеся. Вони пропонуються на умовах “як є, так і є”. Дипломи не доробляють безкоштовно, тобто гарантійний супровід таких робіт або якісь доробки не передбачені. Тож сплативши кругленьку суму, можна не завжди отримати те, що справді вимагалося.
І наостанок порада від цьогорічної студентки-випускниці Інни:
- Найкраще обирати тему дипломної роботи самостійно, тобто не чекати, доки викладач навісить на вас незрозуміло що. Ініціатива у таких випадках завжди вітається. Посидіти годинку в Інтернеті – і ось воно. Ви знаходите кандидатську дисертацію (звісно, за своєю спеціалізацією, наприклад, економіка), трохи змінюєте формулювання теми, узгоджуєте її з вашим керівником. Далі замовляєте цю дисертацію через Інтернет, сплачуєте символічні доларів 15-20, а потім просто скорочуєте отриманий матеріал до розміру дипломної роботи. Керівнику показуєте роботу частинами (самі розумієте, чому). Перевірено на собі. Захистила на відмінно.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2009, 11:55 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації