Вхід | Реєстрація

Дядько рився на городі і викопав «відголос війни»

Дядько рився на городі і викопав «відголос війни»
У с. Семеренки Миргородського району під час земляних робіт на пвласній земельній ділянці місцевий мешканець знайшов артилерійський снаряд 120 мм калібру часів Великої Вітчизняної війни.
Місце, де знайшли боєприпас зараз охороняють працівниками РВ УМВС. Вилучити та знешкодити його планують 6 квітня піротехнічною групою АРЗ СП  УМНС України в області.
Крім цього за добу стався нещасний випадок на воді:
04.04.2011 р. 1835 Кременчуцький район с. Ревівка
Від чергового Кременчуцького РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що з р. Рудька витягли труп чоловіка віком 40-45 років, який направили до моргу 4-ї міської лікарні для встановлення  особи та причини смерті.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2011, 08:22 | Семенівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації