Вхід | Реєстрація

Керівник МКП «Полтаватеплоенерго» поїхав до київських газовиків «на килим»

Керівник МКП «Полтаватеплоенерго» поїхав до київських газовиків «на килим»
Мешканці більше 20 об’єктів, які обслуговує це підприємство у Полтаві, з початку квітня живуть з холодними трубами опалення і без гарячої води.
Нагадаємо, в останніх числах березня ВАТ «Полтавагаз» відключив від газопостачання 6 підприємств області через борги. Наразі без теплопостачання залишаються Супрунівка, Розсошенці, а також ті об’єкти Полтави, які обслуговує міське «Полтаватеплоенерго».
З цього приводу мешканці постійно телефонують до аварійно-диспетчерських служб та... журналістів. Приміром, нам зателефонував Віталій, який разом з родиною мешкає за адресою М.Башкирцевої, 35.
— Кілька днів немає ні тепла, ні гарячої води. Ми чекали понеділка — думали, що з’являться, — а немає. І уже Бог із ним, із опаленням, у мене двоє дітей, нам вкрай необхідна гаряча вода, — говорить полтавець.
За словами заступника міського голови Полтави Валентина Герасименка, він відправив до ДК «Газ України» керівника МКП «Полтаватеплоенерго» Дениса Ашуркова — домовлятися про виділення лімітів для підприємства та складати графік погашення заборгованості за спожитий ним газ.
— За 10 останніх років така ситуація із відсутністю гарячої води у Полтаві вперше, — сказав «Полтавщині» керівник ВАТ «Полтавагаз» Ростислав Гринчак, який загалом у своїй сфері працює 26 років. — Через неправильне оформлення платіжних документів на підприємстві, кошти йдуть не на оплату поточного споживання газу, а на погашення заборгованості минулих літ. Ці помилки й призвели до того, що у 2011-му підприємство не заплатило за спожитий газ ні копійки. Шкода, що при цьому страждають люди, які своєчасно розраховуються за послуги з теплопостачання.
Таку роботу МКП «Полтаватеплоенерго» перший заступник голови ОДА Віктор Животенко нещодавно назвав «розхлябаною і безвідповідальною».
Коли саме споживачам МКП «Полтаватеплоенерго» включать тепло? Відповідь на це запитання поки що знають тільки у ДК «Газ України».

Автор: Анна ДОВГОШЕЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2011, 12:54 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації