Вхід | Реєстрація

У Полтаві почали працювати сезонні ковзанки зі штучним покриттям

На чотирьох полтавських ковзанках цієї зими продовжуватиме діяти міська програма «Добрі справи», за якою безкоштовно відвідуватимуть їх діти пільгових категорій. Для цього вже розроблені спеціальні графіки.
Людмила Сологуб, учениця гімназії №9:
- Прийшла в минулому році перший раз і коли стала - все - злякані очі - не можу кататися. А потім - по бортику, по бортику, а потім дівчата вивели і почала кататися.
Так розповідає про початок освоєння катання на ковзанах учениця дев'ятої гімназії Людмила Сологуб. Говорить, це сталося завдяки тому, що школярів почали класами безкоштовно водити на ковзанку. Тепер вона на льоду відчуває себе вільно. Поруч з нею на ковзанці в Павленківському парку 29 дітей, які відносяться до пільгових категорій. Ще в минулому році власники полтавських ковзанок в рамках міської програми «Добрі справи» надали можливість безкоштовно кататися тут таким дітям, говорить начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ігор Кислов.
Ігор Кислов, начальник управління сім'ї, молоді та спорту:
- В цьому році також буде діяти соціальний пакет, де діти пільгових категорій зможуть кататися безкоштовно. Є чіткий графік, якого ми притримуємося, є лікар.
Діти від організованого для них такого дозвілля в захваті.
Бліци:
- Дуже весело - такий легенький вітерець зараз - весело дуже.
- Настрій дуже прекрасний. Мені тут дуже подобається, я гарно тут розім'явся.
- Хоча снігу немає - шматочок зими - тут.
Такі акції, говорить Ігор Кислов, проводяться в місті з метою популяризації здорового способу життя та подальшого розвитку зимових видів спорту з залученням всіх верст населення. Помітно: це дає свої результати.
- Мені це піднімає настрій, я хочу, щоб всі діти займалися спортом. І не тільки діти, а й дорослі.
Ковзанка відкрита - пора ставати на ковзани. Розім'ятися, розпашітися, поспілкуватися з друзями та впасти якомога менше разів - завдання, які можна спробувати тут реалізувати.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2009, 13:34 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації