Вхід | Реєстрація

П’яний чоловік кидався на рятувальників з ножем

П’яний чоловік кидався на рятувальників з ножем
29 березня, близько 23.00, у місті Гадяч, у приватному будинку (р-н Заяру) виникла пожежа. Черговий караул Гадяцької пожежної частини, який прибув за викликом, у лічені хвилини вгамував полум’я. Та не лише будинок потрібно було рятувати від загорання, а й його господаря. 22-річний Павло С. знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння і, надто агресивно налаштований, погрожував підпалити себе або свою матір. Потім чоловік ухватив ніж і почав вже з холодною зброєю кидатися на матір, а далі і на рятувальників. Після цього молодик намагався перерізати собі вени. На допомогу рятувальникам приїхали працівники райвідділу міліції та лікарі відділення швидкої допомоги. Останні і забрали молодика у напівсвідомому стані до реанімаційного відділення Гадяцької ЦРЛ. Відтворюючи події того дня, з’ясувалося, що, не дивлячись на свій молодий вік, чоловік частенько разом із друзями заглядав у чарку. Ось і того дня компанія «поправляла» здоров’я в оселі Павла. Під час «чоловічих розмов» ще й курили, кидаючи недопалки куди заманеться (підлога, ліжко, диван, стіл). Як завжди буває у таких випадках, «ліків» не вистачило, тому пішли шукати «добавку», а повернувшись, помітили у будинку дим. Спроба потушить пожежу самотужки виявилася непідсильною, і на підмогу викликали пожежників. Вогонь не завдав значних матеріальних збитків: пошкодив килим, постіль, штори та закоптив стіни й вікна.
«Причина пожежі встановлюється. Ймовірно, вона сталася через необережне поводження з вогнем під час паління, – коментує інженер ВПНПД Гадяцького РВ УМНС України в Полтавській області Ігор Моргун. – Покурили, кинули недопалки на подушку чи ковдру – і ось маємо результат. Як говорять родичі Павла, до нього частенько сходилися такі «друзі». Він ніде не працював. Зазвичай такий спосіб життя і призводить до нещасних випадків. Серед загальної кількості пожеж, під час яких гинуть люди, найбільше трагедій трапляється через куріння громадян, до того ж, після вживання спиртних напоїв. Зрозуміло, що в такому стані людина часто не помічає, куди кидає недопалки, або ж засинає, не відчуваючи, як випускає з рук недопалок. Наслідки плачевні: великі матеріальні збитки, знищене майно, а ще гірше – втрачене людське життя. Ще раз хочемо звернутися до гадячан з проханням бути уважними і дотримуватися правил безпеки».

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2011, 18:53 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації