Вхід | Реєстрація

Права на легковик у Полтаві обійдуться близько 4 тис. грн

Права на легковик у Полтаві обійдуться близько 4 тис. грн
Аби отримати права категорії «В», насамперед слід мати гроші, й чималі. Тільки щоб прослухати теорію у якійсь із автошкіл міста треба заплатити понад 2 тис. грн. Крім цього, вчитися їздити на вибраній вами автівці дозволять при умові сплати вартості бензину. Як правило, вимагають придбати 80 літрів горючого. Все разом вильється десь у три, а то і більше тис. грн та займе місяці три в часі.
Та перш за все треба пройти медогляд, що теж не безкоштовно. Спочатку слід узяти сертифікати з псих-   та наркодиспансерів стосовно того, що ви не перебуваєте на обліку у цих закладах. Якщо в психдиспансері тільки перевірять базу даних, і відразу результат, то в наркодиспансері попросять ще й здати кров з вени за 50 грн та прослухати лекцію за 22 грн.
Далі час іти до лікарів. Наприклад, при наркодиспансері, в Полтаві, всі вони готові прийняти в одному кабінеті  не забираючи багато часу. Єдина умова - показуєте  квитанцію про сплату 60-ти грн. Тож, загалом медогляд, якщо його проходити,  обійдеться: у грошах - понад 130 грн, у часі - півдня.
Останній етап на шляху до водійського посвідчення - здача екзаменів  у ДАІ.  За різні бланки офіційно там прийдеться заплатити в касі близько 500 грн. Самі ж екзамени  складаються з двох частин - теоретичної і практичної. Якщо дуже добре підготуватися, то маєте шанс здати безкоштовно з першого разу…

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2011, 15:40 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації