Вхід | Реєстрація

У Котельві озеленили парк

До садіння дерев, благоустрою і озеленення районів Полтавщини активно долучилися представники органів влади Котелевського району. 12 квітня голова райдержадміністрації Тетяна Корост, її заступник Микола Правда, голова райради Василь Тимошенко, селищний голова Іван Гаркаленко та начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій Тараненко доповнювали саджанцями парк “Слави” у центрі селища. Усі учасники заходу швидко й вправно висадили понад 50 дерев та кущів різних порід: ялину звичайну та європейську, каштани, горобину, дуб червоний, барбарис тощо. Тому тепер усі котелевці зможуть приємно відпочити у затишному парку. Доповнення парку – це ще одна форма тісної співпраці лісівників та органів районної влади. У Котелевському районі престижно саджати ліс. Так, посадовці активно взяли участь у суботнику, де посадили понад 350 берізок та лип. Недарма Котелевщина найбільш заліснена серед регіонів Полтавщини. Тут під лісами понад 17 тисяч гектар землі. Традиційно навесні, державні службовці району садять приблизно 5 — 7 га лісу. Варто зазначити, що у районні діє програма заліснення району. Нею передбачено кожного року виділяти для заліснення трьом районним лісництвам: Котелевському, Борівському та Рублівському, приблизно100 га землі.

Автор: Прес-служба Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2011, 09:43 | Котельва |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації