Вхід | Реєстрація

Ті, хто «підставив» Гадяцьку ЦРЛ, сплатять 20 тис.грн.

Ті, хто «підставив» Гадяцьку ЦРЛ, сплатять 20 тис.грн.
ПП «Медпромсервіс» та «Медичні промислові системи» визнали своє порушення під час проведення тендеру щодо закупівлі обладнання для районної лікарні.
Раніше ми повідомляли, що антимонопольщики в діях згаданих юридичних осіб розгледіли змову з метою спотворення результатів торгів.
— Це призвело до обмеження конкуренції та не дозволило іншим суб’єктам господарювання, що діють на ринку реалізації медичного, хірургічного та ортопедичного устаткування, запропонувати свої умови, а ЦРЛ — обрати найвигіднішу пропозицію, — зазначив голова територіального відділення Володимир Оніщенко.
Порушники визнали свою вину та зобов’язалися сплатити штраф до державного бюджету в розмірі 20 тис.грн.

Автор: Тетяна ЄРМОЛЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2011, 10:59 | Гадяч | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації