Вхід | Реєстрація

Політикум

Кандидати в Президенти не оминають Кременчук
У листопаді Кременчук відвідали 5 кандидатів у Президенти. На 3 грудня запланований візит Арсенія Яценюка, а наступного тижня, 8 грудня, очікують на приїзд Юлії Тимошенко.

Грошей на вибори мало
Мер Микола Глухов зазначив, що міська влада виділяє на підготовку виборів кошти, які не заплановані для цього у бюджеті: «ЦВК дає кошти лише на зарплату членам комісії та рекламу, але витрат значно більше, тож місцева громада змушена виділяти свої кошти». Міський голова дав розпорядження чиновникам мерії та райвиконкомів підрахувати витрати.

Тервиборчком офіційно розпочав роботу
30 листопада територіальний виборчий округ № 148, що дислокується у Кременчуці, провів перше засідання. Голова тервиборчкому – Олександр Міщенко, представник кандидата у Президенти Олега Рябоконя. Ніна Волочай – заступник голови комісії від Олександра Мороза і секретар Наталія Романенко – представник кандидата у Президенти Василя Противсіх.
Загальна кількість членів комісії – 34 особи. Орієнтовна кількість виборців становить майже 174 тис. осіб. Це найбільший територіальний виборчий округ на Полтавщині.
Загалом ЦВК створила 225 окружних виборчих комісій для підготовки та проведення виборів Президента 17 січня 2010 р. Зокрема 8 – у Полтавській області. При цьому ЦВК затвердила кількість членів окружних виборчих комісій по Україні – 7,414 тис. осіб.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2009, 14:41 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації