Вхід | Реєстрація

За неправильне паркування водіїв у Полтаві штрафують на 340-1700 гривень

За неправильне паркування водіїв у Полтаві штрафують на 340-1700 гривень
Займається цим інспекція по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста. Чому водії полюбляють «заборонені» місця, в рамках рейду разом з інспекторами намагалися дізнатися й наші журналісти.
Кожному водію щодня доводиться знаходити місце для паркування свого транспортного засобу. І далеко не завжди власники автівок обирають для цього законні місця, говорить завідувач сектором по контролю за благоустроєм Микола Могілевцев.
Микола Могілевцев, завідувач сектором по контролю за благоустроєм:
— Інспекція виявляє водіїв-порушників та притягує до адміністративної відповідальності шляхом складання адмінпротоколу. За порушення правил благоустрою в Полтаві передбачається штраф від 340 до 1700 гривень.
Особливо, продовжує чоловік, зловживають такими порушеннями водії в центральній частині міста. Тому рейди інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста покликані виявляти такі порушення та притягувати порушників до відповідальності. Остання передбачає складення адмінпротоколів на водіїв, які нехтують правилами, додає Микола Могілевцев.
Водій Михайло говорить: вже четвертий рік стикається з відсутністю місць для парковки перед його вищим навчальним закладом. Тому, пояснює, і припаркував машину не зовсім за правилами.
Михайло, водій:
— Я тут паркуюсь, тому що саме на території Аграрної академії маленька дуже стоянка, і туди пускають тільки за пропусками, а біля території машину припаркувати взагалі немає де. І виходить, що тут паркуватися не можна - зелена зона, а далі стоїть знак, теж машини паркувати не можна. То що ж, машину поставити взагалі немає де.
Але ж порушення є порушення, тому Михайлу доведеться таки заплатити штраф. І в майбутньому він декілька разів подумає перед тим, як порушувати законодавство України.

Автор: Руслан Гунько, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2011, 14:30 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації