Вхід | Реєстрація

У Полтаві побудують комплекс з аквапарком

У Полтаві побудують комплекс з аквапарком
Відповідно до прийнятих рішень міської ради та Терешківської сільської ради Полтавського району, ТОВ «Цемахінвестбуд трейдинг лімітид» та ТОВ «Сіті Кепітал Девелопмент» оформлене право користування земельними ділянками на території мікрорайону «Левада-2» з метою будівництва об'єктів житлово-громадського призначення, багатоцільового функціонального комплексу з критим гірськолижним спуском та аквапарком. Освоєння території мікрорайону – позитивний початок плідної співпраці міста з селищними радами по освоєнню приміських територій, що має на меті створення комфортного середовища для проживання, різноманітного відпочинку, фізичного, культурного розвитку та забезпечення додатковими робочими місцями.
Передпроектною пропозицією по плануванню та організації житлового району «Левада-2», що розроблена Українською торговою гільдією та архітектурним бюро Golan Architects, передбачено розташування на території площею близько 62 га житлових кварталів, двох дитячих садків, середньої школи, готелю, торгово-розважального комплексу, зони відпочинку з тематичним парком, лижного спортивного комплексу. Очікується, що в процесі реалізації даного проекту буде побудований новий житловий район з орієнтовною кількістю жителів 12,5 тис.чол. Заплановані обсяги будівництва житлових приміщень орієнтовно 480 тис.кв.м та приміщень соціальної інфраструктури близько 19 тис.кв.м.
Отримавши схвальні відгуки архітектурно-містобудівної ради проектувальники та замовники мають виконати значний обсяг робіт з розробки містобудівної, проектно-кошторисної документації, інженерної підготовки території тощо.
Під час обговорення інвестори проінформували, що в 2011 році планується виконання проектних робіт, а з 2012 року передбачається здійснювати освоєння території.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2011, 13:22 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації