Вхід | Реєстрація

Змагання з волейболу на кубок міського голови відбулося у Миргороді

Змагання з волейболу на кубок міського голови відбулося у Миргороді
Теплі весняні дні просто виганяють фанатів волейболу втішатися улюбленою грою із затишних теплих спортивних залів на літні відкриті майданчики. Але доки ще на вулиці прохолода та дощі, у березні-квітні волейболісти міста щорічно мають змогу боротися у міському традиційному турнірі за почесний приз на кубок міського голови.
Чотири кращі команди, що визначилися за результатами чемпіонату міста з волейболу 2010 року, вступили в боротьбу за почесний трофей - кубок міського голови. Із самого початку змагань було зрозуміло, що "прогулянкових" ігор не буде. Результати першого та другого турів показали, що освітяни та динамівці мають незначну, але все ж таки перевагу над своїми суперниками, командами санаторію ім. Гоголя та авіаторами, обігравши їх, і тим самим залишивши їм шанс у останньому турі боротися лише за почесне третє місце.
Авіатори, хоч і програли першу партію, в подальшому змогли зібратися і перемогти суперників із мінімальним рахунком 2:1. Вони - треті. Не менш цікавою була гра між фіналістами турніру. Коли здавалося, що освітяни захопили ініціативу у грі і вже здатні довести рахунок до логічного завершення, у цей час динамівці знайшли резервні сили і почали перегравати суперників - і знову інтрига. Освітяни, маючи в команді молодих таланови¬тих гравців все ж таки не втратили свого шансу і святкували перемогу з рахунком 2:0. Переповнений зал уболівальників майже безперестанку аплодував своїм кумирам з освіти: О.Назаренку, братам Віктору та Володимиру Фісикам, В.Лесику, Ю.Ткаченку, Ю.Подризі, О.Шабаліну, Я.Лаптійчуку.
І, за традицією, по закінченню гри, міський голова С.П.Соломаха привітав усіх учасників змагань та вболівальників, провівши нагородження переможців та кращих гравців турніру перехідним кубком, почесними грамотами та цінними призами.

Автор: В. М. ФІСИК, начальник відділу у справах спорту, сім'ї та молоді, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2011, 18:49 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації