Вхід | Реєстрація

Будинок №6а , що по вулиці Фрунзе в екстремальних умовах

Будинок №6а , що по вулиці Фрунзе в екстремальних умовах
Проблеми з каналізацією – не нові для всіх, хто нею користується. У великих містах, де її протяжність більша, вони, мабуть, більші, а у таких населених пунктах, як Гребінка, менші. Але це не головне, бо кожному, як то кажуть, болить своє, тож і говорить, як правило, кожен про своє. Неприємний сюрприз очікував напередодні травневих святі тих гребінчан, які мешкають в будинку №6 що по вулиці Фрунзе: забилася каналізація і стоки розлилися по поверхні землі. Багато тоді було нарікань на адресу працівників водоканалізаційної служби: мовляв, свята, розслабилися хлопці – от і маєш біду. Цікаво те, що сам голова кооперативу будинку сам стрибає через цю річку та пишається з балкону таким чудовим виглядром та запахом, але на неодноразові звертання громадян ніякої реакції. В пошуці правди жителі написали заяву в управляння екології.

Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2011, 11:20 | Гребінка |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації