Вхід | Реєстрація

На Карлівщині перепоховали останки радянського воїна

На Карлівщині перепоховали останки радянського воїна
15 травня у селі Лип’янка Карлівського району відбулося урочисте перепоховання останків бійця Червоної армії Михайла Конельця, загиблого під час бойових дій на Невському п’ятачкові восени 1941 року.
На урочистому мітингу були присутні голова Полтавської облради Іван Момот, голова Карлівської райради Петро Світлик, в.о. голови Карлівської РДА Юрій Третяк, представник ради ветеранів Карлівського району Василь Соловйов, голова ради "Української общини Санкт-Петербурга "Славутич" Ігор Петренко та ін.
"Сьогодні ми зробимо велику святу справу - перезахоронимо останки нашого земляка, бійця Червоної армії, солдата який  загинув захищаючи свою Батьківщину -  тоді великий Радянський Союз", - зазначив Іван Момот.
Він також підкреслив: "Сьогоднішнє зібрання показує, що нікому не вдасться посіяти розбрат між двома братніми народами України і Росії. Це доказує що нам нічого ділити, що у нас спільна історія і що ми все повинні зробити для того аби молоді люди не забували тих страшних сторінок".
Після урочистого мітингу всі відправились на місцеве кладовище, де відслужили панахиду та, власне, перепоховали останки воїна.

Автор: Юлія Пашковська, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2011, 13:12 | Карлівка |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації