Вхід | Реєстрація

Потепліло.. Ексгібіціоністи вже вирушують «на промисел»

Потепліло.. Ексгібіціоністи вже вирушують «на промисел»
З приходом тепла хочеться роздягнутися. Більше того, хочеться вже якнайшвидше почати сезон засмагання. В один із днів минулого тижня три молоді жінки вирішили позасмагати на міському пляжі.
Вони перейшли через міст і влаштувалися навпроти «лодочної». Для масового пляжного сезону ще рано, тому подруги були чи не єдині на березі річки. Посеред Псла у човні сидів рибалка, а неподалік на березі відпочивав чоловік. Спочатку дівчата не звернули на нього особливої уваги. «Мабуть, теж засмагає», – подумали вони, бо чоловік був по пояс роздягненим. Жінки теж роздяглися і вмостилися на покривалі приймати сонячні ванни. Через декілька хвилин одна з жінок, повернувши голову у бік молодика, скрикнула – чоловік був повністю роздягненим і направлявся прямо до них. Подруги перелякавшись, почали швидко збирати речі і тікати. «Нудист» спочатку рухався за ними, демонструючи свій дітородний орган, а потім зупинився. За словами подруг, на вигляд йому років 30. З одягу на ньому була лише кепка синього кольору і якесь взуття. «Стосовно цього випадку до нас ніхто не звертався, - кажуть правоохоронці. – Останнім часом такого, коли чоловіки роздягаються у людних місцях, щоб привернути до себе увагу, не було. Раніше, років три-чотири тому, такий випадок мав місце. Якщо хтось звернеться до райвідділу, то такий факт буде обов’язково перевірений».
Як поводитися, коли зустрінеш такого чоловіка? З таким запитанням ми звернулися до лікаря-психіатра Гадяцької ЦРЛ Алли Ямпольської.
«Такі люди хворі на один з видів психопатії, - говорить Алла Сергіївна. – Це такі собі сексуальні збочення. Та великої загрози оточуючим вони не несуть. Такі люди не є насильниками чи ґвалтівниками. У нашому місті такі випадки трапляються вкрай рідко. Це хіба що якийсь приїжджий буде займатися цим. А ось у великих містах такий вид сексуальних збочень – не рідкість. Там чоловіки можуть демонструвати свій половий орган,  стоячи на балконі, чи навіть з вікна. Вони просто отримують задоволення від того, що хтось їх бачить. Той чоловік, про якого ви говорите, що йшов до дівчат на пляжі, хотів лише отримати сексуальне задоволення, демонструючи своє голе тіло. При зустрічі з такими людьми потрібно спокійно відвернутися або ж пригрозити, що викликаєте міліцію, при цьому зімітувати зйомки на мобільний. Вони цього бояться і відразу ховаються».

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2011, 17:12 | Гадяч | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації