Вхід | Реєстрація

Гребінка відзначила свято останнього дзвоника

Гребінка відзначила свято останнього дзвоника
Останній дзвінок! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Які ніжні почуття охоплюють душу!  Переповнює  серце любов до життя, до своєї юності.
У Гребінці відзначили свято останнього дзвоника.
Випускники шкіл міста та району пройшли центральними вулицями Гребінки та поклили квіти біля пам'ятника Кагамлика. Головне дійство відбувалось на центральному міському стадіоні "Локомотив". Тисячі мешканців Гребінківського району та гостей спостерігали за дійством з переповнених трибун.
Перед випускниками виступили:  міський голова Мілевський Федір Григорович, голова райдержадміністрації Вихор Анатолій Віталійович та начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Миколаївна Лисогор.
Після вручення грамот да медалей відбувся невеличкий концерт на якому виступили: Наталія Мехедова,  випускниця та володарка золотої медалі за навчання Анастасія Осінна піснями поздоровила всіх випускників, також гостею програми  була колишня випускниця Ульянівської школи, а зараз  заслужена артистка України -  Білоконь Олена Олексіївна, та інші.
А надвечір у місті розпочалися випускні бали. Школа в останнє зустрічала учнів 11-х класів, бо вже завтра вони дорослі люди.
Деякі фото з цих урочистостей Ви можете переглянути в нашому фотоальбомі "Випускний-2011". Тож запрошую всіх до перегляду.  Від себе хочу побажати всім випускникам - "Бережіть батьків, шануйте вчителів та головне будьте людьми в будь-яких ситуаціях і прославляйте наше красиве місто. Удачі!"

Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2011, 17:47 | Гребінка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації