Вхід | Реєстрація

Бокс проти СНІДу

Бокс проти СНІДу
В рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 27-28 листопада 2009 року, в спортивній залі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 відбулася відкрита першість Гадяцького району з боксу під девізом «Спорт проти СНІДу». Організатором заходу є відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник В.М. Щухомет, головний спеціаліст С.М. Нестеренко) та Гадяцька КДЮСШ (директор Ю.І. Гнипа). Турнір започатковано у 2007 році.
Відкриваючи турнір, голова райдержадміністрації Ірина Гулей та заступник голови районної ради Віталій Тарасенко побажали, щоб подібні турніри відбувалися щорічно, і щоб у них брало участь ще більше юних спортсменів. Адже спорт – це здоровий спосіб життя, і саме спорт повинен відвертати молодих людей від негативних явищ сьогодення.
За три роки кількість учасників збільшилася, розширилося коло міст-учасників.
І вже в цьому році на боксерський турнір приїхали команди з міст: дві команди із Сум, дві команди з Полтави, Тростянця, Ромен, Конотопу, Путивля, Шостки та Гадяча. Усього в змаганнях взяли участь близько 70 юних спортсменів.
Головним суддею змагань був сумчанин Віталій Воловик, майстер спорту, суддя національної категорії.
Прекрасну підготовку, вольові якості продемонстрували під час змагань як зовсім юні боксери, так і старші.
В номінації «Найкращий поєдинок» переможцями стали – Нарик Гамбарян (м. Гадяч) та Євген Пугач (м. Суми). Найкращим суддею турніру визнано Станіслава Лазненка (м. Конотоп), майстра спорту, суддю національної категорії. Переможцями стали: Давид та Георгій Гвініашвілі, Богдан Головач, Артем Меркушин, Євген Пугач, Дмитро Бабієнко – м. Суми; Владислав Сторчун, Євген Монастирський, Дмитро Шаповал – м. Тростянець; Владислав Батіжевський, Дмитро Дробоног – м. Ромни; Сергій Моцаренко – м. Полтава; Анатолій Ознобішин, Артем Швець – м. Конотоп; Костянтин Очкур, Євген Новоселець, Владислав Бондаренко – м. Путивль; Ярослав Іванов, Нарик Гамбарян, Ігор Лісниця – м. Гадяч.
Всі переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками від райдержадміністрації.
Хороші організаторські здібності під час проведення турніру показав молодий тренер з боксу Гадяцької КДЮСШ Андрій Уніжонний.
Будемо сподіватися, що такі змагання налаштовуватимуть молодь на заняття спортом та здоровий спосіб життя.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2009, 14:42 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації