Вхід | Реєстрація

900 юних семенівців привітали зі святом

900 юних семенівців привітали зі святом
1 червня у Семенівці на стадіоні «Колос» відбулося святкування Міжнародного Дня захисту дітей.
Урочистості розпочались вітаннями голови райдержадміністрації Валерія Книша, заступника голови районної ради Володимира Невкритого та селищного голови Людмили Милашевич. Для  дітей був організований святковий концерт та конкурси на п'яти ігрових станціях. В заході прийняли участь близько 900 дітей Семенівського району.
Приватними підприємцями селища надана спонсорська допомога у вигляді морозива для всіх дітей, які взяли участь у заході.
Окрасою свята стало проведення відкритого чемпіонату району з Кіокушин карате, що був організований за підтримки депутата обласної ради, першого заступника голови обласної ради Володимира Вікторовича Онищенка, ради сільськогосподарських товаровиробників Семенівського району та Семенівської районної організації «Партія Регіонів». Змагалися команди з Семенівського, Хорольського та Глобинського районів. Перемогу виборола команда Хорольського району.

Автор: Семенівська РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації