Вхід | Реєстрація

Порадували творчими роботами

Життя людини тісно пов’язане з навколишнім середовищем. Ми живемо в ньому, насолоджуємося красою лісів та річок, задовольняємо естетичні смаки, прагнучи дотримуватись принципу співжиття – «не нашкодь». Частина з нас стала друзями храму Природи. Саме вони і включилися цього року у Всеукраїнську акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках». До неї долучилися і учні загальноосвітніх шкіл, які були досить активними її учасниками. Так, у районі ними посаджено лісові культури на 20 гектарах, певні роботи проведено в міні-дендропарку в с. Розбишівка. Школярі також доглядали території, закладали квітники та газони. Крім практичної роботи, що діти виконували досить сумлінно і старанно, частина з них стала учасниками конкурсів, що проводилися з метою престижу лісової галузі, пропаганди екологічних знань. У конкурсі на кращий малюнок у ДП «Гадяцький лісгосп» взяли участь учні 1-4 класів, на кращий твір – 5-8 класів. Свої творчі здібності показали 346 учнів, підготувавши роботи на тему «Людина і ліс». Перший етап уже визначив кращі творчі роботи. Тож у конкурсі на кращий малюнок трійка призерів має такий вигляд : перше місце – учень 4 класу Бірківської школи Зіньківського району Ярослав Левченко, друге – другокласник Веприцької школи Владислав Натрусний, третє – другокласник Тарасівської школи Зіньківського району Антон Іваніщенко. У конкурсі на кращий твір переможцями стали : перше місце – восьмикласниця Веприцької школи Дарія Мормуль, друге – шестикласниця Великобудищанської школи Яна Лагута, третє – восьмикласниця Краснолуцької школи Анастасія Павленко. Переможці та призери нагороджені преміями.

Автор: [email protected]


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 10:36 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації