Вхід | Реєстрація

Скликається сесія обласної ради

Голова обласної ради Олександр Удовіченко підписав розпорядження про скликання двадцять другої сесії обласної ради п’ятого скликання.
Пленарне засідання сесії відбудеться 28 серпня 2009 року о 10 годині у приміщенні обласної ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45).
На розгляд сесії внесені питання:
1.Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за І квартал 2009 року.

2.Про внесення змін до додатку обласної Програми будівництва сучасних спортивних футбольних майданчиків зі штучним покриттям на 2008-2011 роки.

3.Про зміни в Переліку підприємств, установ і організацій, що належать до спільної власності територіальних громад області.

4.Про передачу об'єкта незавершеного будівництва каналізаційного колектора селища Семенівка у спільну власність територіальних громад району.

5.Про прийняття та передачу нерухомого майна у комунальну власність територіальних громад Семенівського району.

6.Про прийняття та передачу нерухомого майна у комунальну власність територіальних громад Хорольського району.

7.Про керівників суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

8.Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

9.Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Глобинського району Полтавської області.

10.Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Полтавського району Полтавської області.

11.Про погодження кандидатур для нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України.

12.Про припинення права користування мисливськими угіддями.

13.Про надання в користування товариству з обмеженою. відповідальністю "Зелений бір Полтава" мисливських угідь на території Диканського, Зіньківського і Котелевського районів.

14.Про продаж шляхом викупу орендованого комплексу будівель за адресою: м. Кременчук, вул. Редутна, 48.

15.Про продаж шляхом проведення аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 163.

16.Про продаж шляхом проведення аукціону нежитлового приміщення за адресою: Пирятинський район, с. Вікторія, вул. Озерна, 4.

17.Про продаж шляхом проведення аукціону нежитлового приміщення за адресою: Пирятинський район, с. Калинів Міст, вул. Тімірязєва, 12а.

18.Про продаж шляхом проведення аукціону незавершеного будівництва школи за адресою: Шишацький район, с. Федунка.

19.Про продаж шляхом проведення аукціону нежитлового приміщення з підвалом за адресою: м. Хорол, вул. Леніна, 116.

20.Про надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю Торговий Дім “Співдружність” для розробки Михнівського родовища суглинків, яке розташоване на території Лубенського району Полтавської області.

21.Про переоформлення гірничого відводу державному підприємству “Управління промислових підприємств державної адміністрації залізничного транспорту України” для розробки Крюківського родовища гранітів, яке розташоване на території м.Кременчук та Кременчуцького району Полтавської області.

22.Про надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю "Солошинський гранітний кар'єр" для розробки Солошинського родовища гранітів, що розташоване на території Кобеляцького району Полтавської області.

23.Про відзначення 20-ї річниці створення Народного Руху України за перебудову.

24.Про депутатський запит депутата обласної ради Масенка О.М.

25.Різне.

На сесію запрошуються: голова обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, міські голови міст обласного значення, голови районних рад, голови районних державних адміністрацій, керівники управлінь і відділів облдержадміністрації, керівники обласних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, керівники профспілкових органів області, представники партійних та громадських організацій (за списком), представники акредитованих засобів масової інформації.

Автор: http://oblrada.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2009, 16:15 | | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації