Вхід | Реєстрація

Рятувальникам збудують нову станцію

Існуючий дебаркадер може потонути.
Управління ЖКГ Кременчука планує наступного року збудувати нове приміщення для міської рятувальної станції на воді. Очікується також, що після будівництва буде демонтоване старе приміщення, яке нині розташовано на старому дебаркадері, повідомили газеті в управлінні житлово-комунального господарства міста. Також під час будівництва передбачено спорудити нову компресорну станцію для заправки водолазних балонів киснем. “Усі проекти вже готові і ми очікуємо, що наступного року будівництво нового приміщення, яке стоятиме на березі Дніпра, буде розпочато”, – зазначили газеті в управлінні.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2009, 14:45 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації