Вхід | Реєстрація

Найстаріший житель Гребінки прийняв привітання із сторічним ювілеєм (відео)

Найстаріший житель Гребінки прийняв привітання із сторічним ювілеєм (відео)
Найстаріший житель ГребінкІвського району Іван Горкун 20 червня зустрів сторічний ювілей. Ветеран війни і праці приймав поздоровлення від керівників міста, району, ветеранських організацій, колишніх колег, однопартійців. Йому вручено вітальні адреси та грошову допомогу від Президента України, губернатора Полтавщини. Побажали ювіляру ще триматися і довго жити голови РДА, РР,міської ради Анатолій Вихор, Валерій Зінченко,Федір Мілевський. Працівники районного територіально центру , які опікуються самотнім довгожителем, нещодавно впорядкували його помешкання, що розташоване в центрі міста, А в день святковий , урочистий підготували Івану Сергійовичу пісенний сувенір - заспівали його улюблені пісні. Усміхнений , задоволений ювіляр їм підспівував, а потім коротко розповів присутнім про своє життя, а особливо про незабутнє воєнне лихоліття. " Я тепер полковник запасу" - хвалився він присутнім. В мирний час Іван Горкун працював в правоохоронних органах, охоронцем в банківській установі. Хоч останнім часом тяжко пересуватись, але Іван Сергійович ще тримається , має добру пам'ять, із задовленням дивиться телевізор, особливо серіал про Мужара. Поділився він секретами довголіття, серед яких гоіловні фактори - здоровий спосіб життя та спокійний життірадісний характер. Він пережив дружину, трьох своїх дітей, але з допомогою терцентру, сусідів , що всіляко допомагають ще бадьориться і мріє на власні очі побачити майбутній день.

Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2011, 21:25 | Гребінка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації