Вхід | Реєстрація

Парк Миру став найулюбленішим місцем відпочинку кременчужан

Парк Миру став найулюбленішим місцем відпочинку кременчужан
Парк Миру, який находиться на балансі Автозаводського райвиконкому, за останні роки став найулюбленішим місцем відпочинку кременчужан. Алея біля Меморіалу Слави та Автомістечко перетворилися на такий собі «роликовий центр» - місце, де катаються на скейтах та роликових ковзанах як діти, так і дорослі. Влітку надвечір у парку повно сімейних пар із дітьми, які ганяють по паркових алеях на велосипедах та самокатах, а молоді мами прогулюються з дитячими колясками. Парк продовжує розвиватися. У планах на поточний рік – будівництво Алеї Героїв праці напроти входу до Музею військової техніки під відкритим небом та обладнання у приміщенні під Гонгом Миру Музею Бойової слави військових частин, які відзначилися при звільненні міста у 1943 році та отримали почесне найменування «Кременчуцьких». За словами голови Автозаводської районної ради Володимира Коваленка, обидва проекти мають бути завершені до Дня міста – 29 вересня. Як повідомив директор парку В’ячеслав Мельник, цього року у парку Мира висаджено багато саджанців, встановлено 10 нових лавочок, наразі вирішується питання щодо збільшення кількості урн. Головне завдання невеликого колективу, який обслуговує парк – підтримання постійної чистоти та порядку, своєчасне косіння трави, боротьба із амброзією. Крім того навесні та у червні на Автомістечку проводилися заняття зі школярами по правилах дорожнього руху з катанням дітей на електромобілях, постійно працює Музей військової техніки, який майже щоденно відвідують делегації з інших міст України. В останній час багато весільних пар, також приїжджають до парку після реєстрації шлюбу, щоби покласти квіти та пофотографуватися на його мальовничих алеях.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації