Вхід | Реєстрація

У Лубнах від передозування наркотиків помер молодий чоловік

У Лубнах від передозування наркотиків помер молодий чоловік
У Лубнах в реанімаційному відділенні Центральної міської лікарні 23 червня поточного року помер 32-річний непрацюючий лубенчанин, який був доставлений до лікарні 21 червня цього року з місця проживання по вул. Сірика з діагнозом: алкогольне та наркотичне отруєння.
Це вже не перший випадок на Полтавщині, коли молоді люди вживають наркотичні та психотропні речовини, запивають їх спиртним та потрапляють до реанімації. Аналогічний випадок нещодавно зареєстрований у Кременчуці, де 20-річний, 22-річний та 23-річний місцеві мешканці випили психотропні пігулки та запили їх великою дозою алкоголю. Після цього їх у непритомному стані каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до реанімації міської лікарні. Медикам довелося неабияк попрацювати, щоб врятувати життя нерозсудливим чоловікам. Упродовж двох діб хлопці по черзі приходили до свідомості. Проте один із молодиків ще й досі не прийшов до тями.
Тож, чи варто так безглуздо втрачати життя, вирішувати вам!

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2011, 10:57 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації